om salon mk i ølgod

Uanset om du trænger til en klipning eller dyb afslapning
og velvære i form af zoneterapi.

Du er altid i gode hænder hos Salon MK

Hos Kirsten Spangsberg er du i gode hænder, hvad enten du har behov for hjælp til en flot frisure, eller trænger til dyb afslapning og velvære i form af zoneterapi i Ølgod.

Jeg er uddannet frisør med mange års erfaring, og følger med i modens trends og tendenser for, at kunne tilbyde mine kunder den bedste service og vejledning. Jeg forstår at lytte til dine ønsker og tilbyder både hårfarvning, klipning, studsning, striber eller håropsætning. Jeg giver også gerne råd og vejledning til, hvad der ville klæde dit hår og din ansigtsform, så vi finder den frisure, der passer bedst til dig.

Sideløbende med min frisørsalon tilbyder jeg velvære i form af zoneterapi, øreakupunktur eller kranio-sakral terapi. Min tilgang er holistisk med stor respekt for kroppen og disse behandlingsformer kan hjælpe dig til at opnå større velvære og mere energi i hverdagen.

Zoneterapi

Zoneterapi er en blid behandlingsform, som hjælper kroppen med at genoprette en sund balance, da kroppens organer er forbundet med områder under dine fødder.

Øreakupunktur

Øreakupunktur kan hjælpe dig, som døjer med hovedpine, migræne, træthed, kropssmerter og generel afspændthed. Behandlingsformen afspænder din krop og bruges til behandling af ubalancer i kroppen.

Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi bruges til afspænding af kroppen, hvor du befinder dig i en rolig og afslappende tilstand – både fysisk og psykisk. Behandlingen er velegnet til dig, som døjer med hovedpine eller problemer med skuldre, nakke og ryg.

Gå ikke glip af en god behandling

Trænger du til en klipning eller zoneterapi i Ølgod, er du velkommen til at kontakte mig allerede i dag.

Kontakt Salon MK

Ønsker du at bestille en tid til frisør i Ølgod, kan jeg kontaktes uden for normale åbningstider på mit private telefonnummer 28 35 26 38

Salon MK
Storegade 5
6870 Ølgod
CVR 17716174

Telefon 75 29 96 53
Privat 28 35 26 38

Mandag 09:00 - 17:00

Tirsdag 09:00 - 17:00

Onsdag Lukket

Torsdag 09:00 - 17:00

Fredag 09:00 - 16:00

Lørdag Lukket

Søndag Lukket